Lessen

De Klarinetschool Arnhem is de lespraktijk van Tui Clark.

Ook voor piano tot gevorderd niveau kunt u bij Tui terecht. Ze geeft les in het Nederlands of Engels.

De Klarinetschool werkt samen met bevriende muziekdocenten in de Nieuwe Arnhemse Muziekschool die leerlingen de gelegenheid biedt om deel te nemen aan allerlei kamermuziekgroepen en regelmatig concerten te geven.
Tui heeft meer dan twintig jaar ervaring in het geven van klarinetles, saxofoon, piano en kamermuziek. Zij gaf zowel privéles op vele scholen in Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië, als aan de New Zealand School of Music’s Young Musicians Programmes.


Ze woont nu in Arnhem waar ze een privé-lespraktijk in de Burgemeesterswijk. Ze geeft ook les bij De Lindenberg in Nijmegen en werkt als euritmie begeleider bij twee vrije scholen. Onlangs heeft ze met succes een Masters of Music Education aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag afgesloten, waar ze onderzoek deed naar nieuwe methodes om expressief spel te onderwijzen door het gebruik van vrije improvisatie en bewegen. Als onderdeel van de opleiding nam ze deel aan Dalcroze Eurythmie en Kodály methode  cursussen. Meer informatie over de lesmethode vindt u hier.


Tui past haar manier van lesgeven aan aan de behoefte en smaak van de student, terwijl ze er voor een goede techniek en muzikantendom zorgdraagt. Zo geven sommige leerlingen de voorkeur aan een gestructureerde lineaire benadering terwijl anderen opbloeien door een lossere, vrijere benadering.

Klarinet2